Beslenme ve Diyetetik (YL) Ders Kataloğu
|
Ders
|
2020 - 2021 Güz Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
LÜ SBE 01 |
Bilimsel Araştırma Teknikleri
|
|
1 |
2 |
5 |
BSDYL601 |
İleri Beslenme I
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ SBE 04 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
Seçmeli |
2020-2021 Güz Yarıyılı Beslenme ve Diyetetik Seçmeli Dersleri() |
25 |
BSDYL616 |
Besinlerdeki İşleme Yöntemlerinin Beslenme İle İlişkisi
|
|
3 |
0 |
5 |
BSDYL611 |
Beslenme ve İmmün Sistem Etkileşimi
|
|
3 |
0 |
5 |
BESYL152 |
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
|
|
2 |
0 |
5 |
BSDYL625 |
Yetişkinlerde Klinik Beslenmede Sorunlar
|
|
3 |
0 |
5 |
Toplam AKTS: |
45 |
2020- 2021 Bahar Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
LÜ SBE 02 |
Araştırma ve Yayın Etiği
|
|
1 |
2 |
5 |
BESYL149 |
Beslenme Epidemiyolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
BSDYL602 |
İleri Beslenme II
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ SBE 05 |
Seminer
|
|
0 |
2 |
5 |
LÜ SBE 04 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
Seçmeli |
2020-2021 BAHAR BESLENME VE DİYETETİK TEZLİ YÜKSEK LİSANS SEÇMELİ DERSLERİ() |
25 |
BSDYL624 |
Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme
|
|
3 |
0 |
5 |
BSDYL608 |
Nutrisyonel Genetik
|
|
3 |
0 |
5 |
Toplam AKTS: |
55 |
Tez
|
2020 - 2021 Güz Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
SBE TEZ 02 |
Tez Çalışması
|
|
1 |
0 |
15 |
SBE TEZ 01 |
Tez Proje Önerisi
|
|
1 |
0 |
5 |
SBE TEZ 03 |
Tez Yazma ve Sonuç Raporu
|
|
1 |
0 |
5 |
LÜ SBE 04 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
Toplam AKTS: |
35 |
2020- 2021 Bahar Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
SBE TEZ 02 |
Tez Çalışması
|
|
1 |
0 |
15 |
SBE TEZ 01 |
Tez Proje Önerisi
|
|
1 |
0 |
5 |
SBE TEZ 03 |
Tez Yazma ve Sonuç Raporu
|
|
1 |
0 |
5 |
LÜ SBE 04 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
Toplam AKTS: |
35 |