Toggle navigation
Tekirdag Namık Kemal University
21 November 2024, Thursday
Türkçe
Institute of Health Sciences
Home
General Information
History
About Us
Administration
Staff
Academics
Student
Courses
Contact Us
2023-2024 Katalogu İçin Tıklayınız
2022-2023 Katalogu İçin Tıklayınız
2021-2022 Katalogu İçin Tıklayınız
2020-2021 Katalogu İçin Tıklayınız
2019-2020 Katalogu İçin Tıklayınız
2018-2019 Katalogu İçin Tıklayınız
2017-2018 Katalogu İçin Tıklayınız
2016-2017 Katalogu İçin Tıklayınız
2015-2016 Katalogu İçin Tıklayınız
2014-2015 Katalogu İçin Tıklayınız
2013-2014 Katalogu İçin Tıklayınız
2012-2013 Katalogu İçin Tıklayınız
2011-2012 Katalogu İçin Tıklayınız
2010-2011 Katalogu İçin Tıklayınız
Nutrition and Dietetics Course Catalog
Course
2024-2025 Fall Semester
Course Code
Course Name
Browse
T
A
ECTS
BSDYL601
Advanced Nutrition I
3
0
5
BSDYL605
Food Safety and Hygiene
3
0
5
LÜ SBE 09
Scientific Research Methods, Research and Publication Ethics
1
2
5
LÜ SBE 04
Special Topics
8
0
10
Elective
25
BESYL151
Food Myology and Mycotoxins
3
0
5
BSDYL616
Relation of Nutritional processing Methods With Nutrition
3
0
5
BESYL150
Research Methods Used in Health Sciences
2
2
5
Total ECTS:
50
Thesis
2024-2025 Fall Semester
Course Code
Course Name
Browse
T
A
ECTS
LÜ SBE 04
Special Topics
8
0
10
SBE TEZ 01
Thesis Proposal
1
0
5
SBE TEZ 02
Thesis Work
1
0
15
SBE TEZ 03
Thesis Writing
1
0
5
Toplam AKTS:
35